Лазерна епіляція відгуки про яку доводять її ефективність, – це сучасний метод видалення небажаних волосків, який набуває все більшої популярності. До того ж сам процес видалення не викликає у пацієнта неприємних відчуттів, що робить його максимально комфортним.

Основний принцип апаратної епіляції полягає у використанні високочастотних пучків світла, які поглинаються волосяним фолікулом. Далі вони перетворюються на тепло, і фолікул зазнає термічного пошкодження, що призводить до видалення волосся назавжди.

Однією з основних переваг цього методу є його безболісність. Під час процедури пацієнт відчуває легке тепло, але це відчуття швидко зникає після її завершення. Крім того, безболісна лазерна епіляція дозволяє обробляти велику площу шкіри за короткий проміжок часу, що робить її швидким і зручним способом позбавитися небажаного волосся.

Як це працює лазерне видалення волосся в косметологічній клініці Ю-лазер

Зважаючи на постійний розвиток косметології, лазерне видалення волосся на тілі виявляється одним з найефективніших і передових способів. Цей метод не лише гарантує тривалий ефект, але й не вимагає складної підготовки до проведення процедури, завдяки чому наші клієнти отримують бажаний результат без великих зусиль з їхнього боку.

Основний принцип дії лазерної епіляції полягає у використанні селективного фототермолізу. Ця сучасна технологія ґрунтується на здатності пігменту меланіну, який міститься у волоссі, поглинати енергію світла. Загалом описати процес видалення можна так:

іконка 01 під час процедури пучки променів лазера концентруються на волосяному фолікулі;
 
іконка 02 за долі секунди вони перетворюються на тепло;
 
іконка 03 миттєвий термоудар руйнує структуру волосяної цибулини.

Такий вплив призводить до припинення появи рослинності на тілі на тривалий термін, але при цьому він неефективний проти сивого та тонкого пушкового волосся. Важливо підкреслити, що лазерна жіноча епіляція є цілком безпечною, оскільки дія лазерного випромінювання спрямована виключно на волосяний фолікул, не пошкоджуючи шкіру.

 

Переглянути прайс

Лазерне видалення волосся на тілі в Тернополі клініка естетичної медицини Ю-Лазер

Якщо Вам потрібне перманентне видалення волосся ціна якого Вас приємно здивує, наш косметологічний центр Ю-лазер запрошує записатись на лазерну епіляцію. Це можна легко зробити як за телефоном, так і на сайті нашої клініки y-laser.com.ua. Перед проведенням процедури наші досвідчені фахівці проконсультують Вас, визначать Ваші індивідуальні потреби та нададуть вичерпну інформацію щодо послуги з лазерної епіляції.

Видалення лазером волосся на ногах в Тернополі клініка Ю-Лазер

Лазерна епіляція в Тернополі від Y-Laser - неймовірна ефективність та численні переваги

 

Апаратне видалення волосся – це високотехнологічна процедура, яка кардинально відрізняється від традиційних. І тому є кілька причин, а саме:

іконка вибірковий вплив на фолікули без пошкоджень навколишніх тканин;
іконка гарантоване знищення волосяної цибулини;
іконка довготривале збереження ефекту;
іконка відсутність ризиків появи подразнень, на відміну від гоління або воскової депіляції.

Крім того, лазерна епіляція в Тернополі, яку пропонує наша клініка лазерної медицини Y-laser, підходить для безпечного застосовування на будь-яких ділянках тіла, зокрема на обличчі, руках, ногах, у пахвах та у зоні бікіні. І хоча кількість сеансів може варіюватися залежно від фототипу шкіри та типу волосся, багато наших пацієнтів помічають значне зменшення кількості волосся вже після кількох сеансів. Спробуйте лазерне видалення волосся в Тернополі від ЮЛазер та переконайтеся самі у перевагах, які надає лазерна епіляція до і після.

Можливо, Вам буде цікаво:Ендосфера терапія проти зайвих жирових відкладень у різних ділянках тіла