Сезонні зміни навколишнього середовища мають величезний вплив на наше фізичне здоров'я, а однією з проявів цього впливу є стан нашого волосся. Чому випадає волосся – питання, що турбує багатьох, і відповідь на нього часто можна знайти в сезонних коливаннях погоди.

Зміна температури, вологості, інтенсивності сонячного випромінювання та навіть рівень забруднення повітря стають ключовими факторами, які впливають на стан нашого волосся. Розгляньмо детальніше, як сезонні фактори впливають на випадіння волосся та як можна попередити цей негативний вплив.

Холодні дні – гарячі проблеми: найпоширеніші причини випадіння волосся осінню та взимку

Осінні, а особливо зимові місяці часто приносять не лише радісну атмосферу новорічних свят, але й створюють причини випадіння волосся. За статистикою в холодний період року випадіння волосся стає актуальною проблемою як для чоловіків, так і для жінок.

Варто зазначити, що випадіння волосся у жінок може бути пов'язане як з природним циклом волосся, так і з впливом зовнішніх чинників. Життєвий цикл волосся передбачає період його зміни, коли старі волосини випадають та відростають нові. Цикл відновлення може розпочатися саме взимку, що і призводить до збільшення кількості втрачених волосків.

Іншим важливим чинником є також зміна температури та вологості повітря. Сухе зимове повітря негативно впливає на шкіру голови, зовнішній вигляд та здоров'я волосся. Результатом цього стає :

 звуження кровоносних судин;
 уповільнення капілярного кровообігу ;
 погіршення живлення волосяних цибулин.

Все це робить доглянуте волосся ламким, тьмяним, схильним до сухості та пошкоджує його структуру.

Якщо Вам потрібне якісне лікування волосся в Тернополі, завітайте до клініки Y-Laser. Наші фахівці підберуть ефективні процедури від випадіння волосся, які гарантовано відновлять його природний стан.

Переглянути послуги

Хороший трихолог в Тернополі клініка Ю-laser

Весняні та літні виклики: сезонне випадіння волосся в теплу пору року

Весна та літо – час розквіту природи, але для нашого волосся ці пори року можуть стати справжнім випробуванням. Сезонне випадіння волосся в цей період також пов'язане зі змінами температури навколишнього середовища. Літня спека призводить до висушування волосся через інтенсивний вплив сонячних променів та зменшення вологості повітря.

Регулярне зволоження волосся стає важливим етапом у догляді за ним влітку. Використовуйте сироватки, маски, безсульфатні шампуні тощо, які допоможуть утримати вологу в структурі волосся. І не забувайте про головні убори для захисту від шкідливого сонячного випромінювання. Якщо Ви не можете визначити для себе найкращий засіб від випадіння волосся, оберіть салонні процедури для волосся у Тернополі, які пропонує наш центр естетичної косметології Y-laser.

салонні процедури для волосся у Тернополі

Професійне відновлення волосся в Тернополі: косметологічна клініка Ю-лазер завжди має що запропонувати

 

Турбує питання, як попередити негативний вплив кожної пори року на стан Вашого волосся? Перш за все дотримуйтеся збалансованого харчування та носіть головні убори відповідно до сезону.

Якщо ж Вам знадобиться допомога фахівця, наш дипломований трихолог Тернопіль проконсультує та призначить ефективні персоналізовані процедури, які зміцнять волосяні фолікули та покращать структуру волосся.

Професійне відновлення волосся в Тернополі, яке пропонує наш косметологічний центр Ю-лазер, – це експертний підхід до розв’язання Вашої проблеми та результат, який перевершить Ваші очікування.

 

Переглянути прайс на послуги