В сучасному світі ін'єкційна косметологія, зокрема ін’єкції від зморшок, стає все більш популярним методом збереження молодості та свіжості обличчя. Однією з найефективніших процедур в цьому напрямку є введення ботоксу, яка дозволяє досягти неперевершених результатів за короткий період часу. Введення препарату займає близько 15-20 хвилин, а пацієнти при цьому відчувають лише незначний дискомфорт.

Наслідки, які може спричинити ботокс від зморшок, зазвичай обмежуються незначними синцями та почервонінням шкіри, які швидко зникають. Це дає можливість пацієнтам швидко повернутися до їхніх щоденних справ, але для уникнення можливих ускладнень перші 24 години слід дотримуватися деяких обмежень, а саме:

іконка 01 утриматися від нанесення макіяжу;
 
іконка 02 не робити масаж обличчя;
 
іконка 03 не займатися активностями, що провокують підвищення пульсу та кров’яного тиску.

Такий підхід дозволяє забезпечити максимальну ефективність і довготривалість результату лікування.

 

Переглянути послуги

Ботокс від зморшок клініка естетичної медицини Ю-лазер

Ботокс для обличчя: коли можна побачити перші результати застосування

Попри те, що ботокс для обличчя – це поширена косметологічна процедура, ключовим питанням для багатьох пацієнтів є кількість часу для отримання бажаних результатів. Одразу слід зауважити, що організм кожної людини унікальний та має індивідуальні фізіологічні особливості, тому час, необхідний для досягнення повного ефекту, може коливатися.

Після процедури введення ботоксу клієнти можуть очікувати помітних результатів, які поступово розгортаються протягом декількох тижнів. Перші зміни, такі як зменшення глибини зморшок та вирівнювання поверхні шкіри відбуваються вже через 5–7 днів після процедури. За цей короткий термін шкіра отримує більш гладкий та свіжий вигляд, що робить ін’єкційне введення ботоксу популярним методом для швидкого виправлення ознак старіння шкіри.

Також цікаво: Чи справляється ін’єкційна косметологія з глибокими зморшками обличчя?

Однак повний ботокс результат вимагає трохи більше часу. Ви відчуєте його лише через 10–14 днів після процедури. У цей період м’язи обличчя стають повністю еластичними, зникає дефіцит об’єму, а ботокс набуває піку своєї ефективності. Шкіра також стає більш підтягнутою, а вікові та мімічні зморшки – майже повністю непомітними.

Уколи краси в Тернополі стали важливим кроком для тих, хто прагне підтримувати ідеальний вигляд шкіри обличчя та ефективно відновлювати її структуру. Завдяки своєму якісному підходу та кваліфікованим фахівцям наша клініка ін’єкційної косметології Y-laser є популярним місцем для отримання ботокс терапії. Використовуючи лише сертифіковані препарати, наш косметолог Тернопіль завжди допоможе Вам досягти найкращих результатів корекції Вашого обличчя.

Відмінний результат, довготривалий ефект: ін’єкції ботоксу, які пропонує наш косметологічний центр Ю-лазер

 

Висока якість, безпечність та довготривалий результат від процедури – ось те, що ви гарантовано отримаєте, відвідавши наш центр естетичної медицини в Тернополі Y-Лазер. Ми пишаємося своєю бездоганною репутацією, пропонуючи Вам не лише індивідуальний підхід, але й задоволення, яке ви отримаєте від ідеального вигляду Вашого обличчя.

Зазвичай ефект від ін’єкції ботоксу в косметологічному центрі Ю-лазер триватиме протягом від 3 до 6 місяців з поступовим відновленням рухливості міміки. І цей період є доречним, щоб запланувати повторну процедуру.

Переважній більшості своїх пацієнтів для підтримки ефекту ми призначаємо ботокс у Тернополі кожні 3–4 місяці, але за тривалого застосування цього препарату коригувальні процедури можна розплановувати на значно довші інтервали часу. Такий розклад дозволяє ефективно зберігати свіжість та молодість шкіри обличчя без жодних негативних наслідків для Вашого здоров’я.

Якщо Ви бажаєте завжди відчувати себе переможцем у боротьбі зі старінням та мати бездоганний вигляд обличчя, наша Ю-Laser клініка краси стане для Вас найкращим союзником. Використання якісних та надійних препаратів, а також наш досвідчений та висококваліфікований персонал завжди допоможуть Вам досягти успіху.